Hoe kan ik een product retourneren?

Je mag binnen 14 dagen na ontvangst van je spullen besluiten om, zonder opgaaf van reden, de deal te annuleren. Dus als je het product in handen krijgt, start vanaf die dag je bedenktijd van twee weken. Wil je gebruikmaken van je recht om de koop ongedaan te maken? Laat het ons gewoon even weten, dat kan heel makkelijk door een mailtje te sturen naar info@icon-living.nl. Je hoeft niet per se ons standaardformulier voor herroeping te gebruiken, maar het mag wel. Download het herroepingsformulier hier.

Als je besluit de bestelling te retourneren, krijg je de betalingen die je hebt gedaan van ons terug. Dat doen we snel en uiterlijk binnen 14 dagen nadat je ons hebt verteld dat je de overeenkomst wilt ontbinden. We storten het geld terug via dezelfde weg als je betaald hebt, tenzij je liever hebt dat we het anders doen; hoe dan ook, het kost je niets extra. We wachten wel even met terugbetalen tot we de spullen terug hebben of tot je hebt laten zien dat je ze echt hebt teruggestuurd, afhankelijk van wat eerder gebeurt. Zorg ervoor dat je de spullen binnen 14 dagen nadat je ons hebt laten weten dat je van de koop afziet, terugstuurt of langsbrengt. Zolang je ze maar terugstuurt voor het einde van deze twee weken.

Je moet de verzendkosten voor het terugsturen zelf betalen. Als je wilt, kunnen we je een retourlabel sturen. De verzendkosten worden dan ingehouden op het bedrag dat we terugstorten. Natuurlijk mag je de retourzending ook zelf regelen. Ons retouradres is:

Oude Udenseweg 21B
5405 PD Uden

Als de spullen door jouw gebruik minder waard zijn geworden, omdat je meer hebt gedaan dan nodig was om te checken of je ze echt wilde, dan moeten we daar helaas wel iets voor in rekening brengen.